Skip to content
Over ons

Juwelier

Goud inkoop Amstelveen
Goud inkoop Mijdrecht

Horlogerie Or Montre

Onze kracht

In twee woorden: persoonlijk en transparant. We kennen namelijk niet alleen de materiële waarde, maar weten ook als geen ander dat uw horloges en sieraden een emotionele waarde vertegenwoordigen. Daarom helpen we u het liefst aan een horloge of sieraad dat echt bij u past. Ook als dat betekent dat we samen met onze goudsmid die ruim 40 jaar werkervaring heeft, iets voor u moeten ontwerpen en vervaardigen. Wij denken graag met u mee. En natuurlijk zonder verrassingen achteraf.

Wij zijn Kevin Oudijk en Tonie Mulckhuyse. Met elk ruim 10 jaar ervaring in de in- en verkoop van vintage horloges, goud en zilver weten wij uw items altijd op hun actuele waarde te schatten en zijn we in staat om ze snel en vakkundig te repareren of onderhouden. Daarnaast hebben we een scherp oog voor design waardoor we ook over een exclusieve collectie sieraden beschikken. Klaar om gedragen te worden. 

Goudsmid

Sieraden in- en verkoop

Ontdek uw favoriete sieraad nu bij OrMontre. Met een uitgebreid assortiment vindt u bijna altijd wel die ene armband, ring, ketting of hanger waar u of uw partner blij van wordt en in elke prijscategorie.
Daarnaast passen we ook graag bestaande modellen aan of ontwerpen en creëren het perfecte sieraad op basis van uw persoonlijke wensen. Van goud of zilver en precies met uw favoriete stenen. Succes gegarandeerd.
Wilt u uw sieraden verkopen? Met een kop koffie en een weegschaal op tafel taxeren we uw items gewoon waar u bij bent. Persoonlijk en transparant. Zo weet u meteen wat u kan en mag verwachten. Vervolgens doen we u een eerlijk bod op basis van de actuele goud– of zilverkoers. Zo simpel kan het zijn.

Goudsmit Vinkeveen
Neem een kijkje

In de winkel

Horlogemerken waar wij o.a. mee werken

Vintage / Young timers / Pre-loved

Shopping cart