Skip to content

Horlogerie

Horlogerie

OrMontre

Horloge makerij Vinkeveen

Horlogereparatie

Laat nu uw horloge repareren of van een servicebeurt voorzien bij Or Montre. In onze eigen werkplaats zorgen we voor de schoonmaak en reparatie van uw horloge. Snel, vakkundig en met de precisie van een Zwitsers uurwerk.

Van het vervangen van de batterij van een Quartz uurwerk, tot de veer van een vintage hand opwind uurwerk, nieuw glas, of band, wij kunnen zo goed als elk uurwerk repareren, niet alleen van horloges, maar ook van bijvoorbeeld van een staand horloge, of koekoeksklok.

Horloge onderhoud – Horloge reparatie – Horloge service

 

Horloge Inkoop & horloge taxatie

Gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van vintage horloges 

Wilt u uw horloge laten taxeren, of wellicht verkopen?
Kom bij ons langs en wij zullen u zo goed mogelijk adviseren, persoonlijk en transparant. Zo weet u meteen wat u kan en mag verwachten.
Vervolgens doen we u een eerlijk bod op basis van het merk en de staat van het horloge óf gebaseerd op de actuele goud- of zilverkoers. Inruilen voor een nieuw sieraad of horloge behoort ook tot de mogelijkheden

Wij kopen horloges in van o.a. de merken ROLEX, CARTIER, BREITLING, OMEGA, LONGINES, JAEGER LE COULTRE, AUDEMARS PIQUET, PATEK PHILIPPE, TUDOR, CHOPARD en nog vele anderen.

Kom langs bij horlogewinkel & juwelier OrMontre in Vinkeveen en ontdek de mooiste pre-loved vintage en young-timer horloges.

Horlogerie,Inkoop horloges,Verkoop Horloges,vintage horloges,horloges,ormontre
Horlogerie,Inkoop horloges,Verkoop Horloges,vintage horloges,horloges,ormontre

Shopping cart