Skip to content

Goud inkoop

OrMontre

Goud & zilver inkoop

Wilt u uw sieraden verkopen? Met een kop koffie, koek en een weegschaal op tafel taxeren we uw items gewoon waar u bij bent. Persoonlijk en transparant. Zo weet u meteen wat u kan en mag verwachten. Vervolgens doen we u een eerlijk bod op basis van de actuele goud- of zilverkoers. Inruilen voor een nieuw sieraad of horloge behoort ook tot de mogelijkheden.

Goudinkoop aan huis. Ook dit is mogelijk. Gaat u niet graag de deur uit met uw waardevolle edelmetalen, of is dit voor u geen optie, of misschien gewoon vervelend. Bij ons is het mogelijk om op afspraak op locatie uw oud goud en zilver te laten taxeren. Goudinkoop bij u thuis, makkelijk, snel en veilig.

Oud goud, zilver, sieraden en munten zijn geld waard. Wij geven u de beste prijs voor u edelmetalen. Bij vele andere goudopkopers krijgt u minder voor u materiaal als dit niet voorzien is van een Nederlands keurmerk, bij ons is dit niet het geval en krijgt u uitbetaald naar gewicht en gehalte.

Goud verkopen Vinkeveen
Oud goud verkopen Mijdrecht

Wat is uw goud waard?

De waarde van uw sieraden, munten, tafelwaren, souvenirs en al uw andere edelmetalen is altijd afhankelijk van de goudkoers. De goudkoers laat altijd de waarde zien van 1kg fijn goud, dit betekent dat dit bestaat uit 999.9 delen goud, oftewel 99,9% (24K) Vanuit deze koers kunnen wij berekenen wat uw oud-goud waard is. Hiervoor zullen wij het gehalte en gewicht moeten vaststellen doormiddel van keurmerken, of toetsen, en onze geijkte weegschaal. Zo komen wij op een totaalbedrag van wat uw materiaal waard is. Helaas zal dit nooit en nergens het bedrag zijn wat u er daadwerkelijk voor zult krijgen. Echter garanderen wij dat wij samen met u de materialen zullen wegen en toetsen, als u het leuk vindt zou u het zelf ook mogen toetsen en wegen, en gaan wij samen met u de prijs van u oud goud bepalen. Transparant en persoonlijk, en altijd de beste prijs!

U kunt zelf de koersen bekijken van de edelmetalen op
kitco.com. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor de huidige koersprijzen.

Wat wij ermee doen!

Uw oud goud wordt gerecycled. Uw gouden sieraden, munten, tafelwaren en souvenirs gaan samen met Borax in een kroes en worden door ons in onze propaan oven verhit tot een temperatuur van ongeveer 900 graden Celsius. Door het toevoegen van Borax aan het materiaal gaat veelal van het vuil bovenop drijven. Eenmaal gesmolten gieten we de metalen in een mal, ook hier zal het vuil bovenop komen te liggen, dit laten we kort stollen, en kloppen dan de ‘’baar’’ in koud water. Het vuil en de edelmetalen zullen zich van elkaar scheiden, en zo houden we een goudbaar over. De goudbaar wordt gerecycled en er worden nieuwe sieraden, computerchips en dergelijke van gemaakt.

Video afspelen over Goudsmid Mijdrecht

 u kunt contact met ons opnemen via:

Retour sturen?

Heel eenvoudig binnen 14 dagen aanmelden.

Snelle verzending

direct na binnenkomst van betaling!

Wereldwijde levering

Doormiddel van ons beveiligd premium verzenddienst

Wereldwijde garantie

Op iedere internationale aankoop

Shopping cart